Javascript is required for this website to work

Appartement

In de voormalige pachthoeve, die onderdeel uitmaakt van het hoofdgebouw is een luxe vakantieappartement gerealiseerd.
Het is maar liefst 75m2 groot en is heel compleet met een moderne volledig uitgeruste keuken, een badkamer, een slaapkamer met twee bedden en een grote woonkamer (40m2).
Het appartement heeft vloerverwarming en vloerkoeling, die is aangesloten op een warmtepomp). Er is tevens een houtkachel voor de sfeer.
Het appartement is ook geschikt voor iemand die in alle rust wil werken, aangezien er een separate wifi- aansluiting heeft, en een op maat verstelbare bureau met stoel. De inrichting is luxe met veel antieke accenten.
Het appartement heeft aan drie zijden ramen met prachtig uitzicht over het Aa-dal. Het ruime terras is gelegen op het westen met vrij uitzicht over het als natuurgebied ingerichte Aa-dal, tot de Kilsdonkse molen.
Ook overdag kan van de zon worden genoten aan de zuidzijde op het grasveld.
Het appartement grenst aan een zijde aan een rustig kantoor van een landschapsarchitect. In de avonden en in de weekenden is daar niemand aanwezig. Ligging en rust zijn belangrijke eigenschappen van deze locatie.
afbeelding 1
afbeelding 2
afbeelding 3
afbeelding 4
afbeelding 5
afbeelding 6
afbeelding 7
afbeelding 8
afbeelding 9
afbeelding 10
afbeelding 11
afbeelding 12
afbeelding 13
afbeelding 14
afbeelding 15
afbeelding 16
afbeelding 17
afbeelding 18
afbeelding 19
afbeelding 20

Mocht u interesse hebben in het appartement, neem dan contact met ons op. In de kalender hiernaast kunt u zien of het appartement nog beschikbaar is. Via het contactformulier kunt u een reservering aanvragen. Alle niet gekleurde dagen zijn mogelijk beschikbaar voor verhuur. Pas na bevestiging van ons is de reservering definitief.

Private Dining

Zwanenburg nodigt u uit om in haar monumentale kamers een bijzonder diner te gebruiken (maximaal 10 personen): ontvangst in de zitkamer met wandschilderingen uit 1777 en diner bij kaarslicht in de eetkamer in het 16e eeuwse gedeelte. Indien gewenst kan er vooraf vergadert worden in de 14e eeuwse gewelfkelder.

Contact

Eugène van Bouwdijk Bastiaanse

[email protected]

06-26800577